Knoopsgaten… Haters gonna hate

Knoopsgaten, ik ben er geen fan van. Waarschijnlijk ligt het aan het feit dat mijn naaimachine (een simpele Singer Tradition) er ook geen specialist in is.
Bij het voorbereiden van deze Candy Dress misbruikte ik 3 (drie!) keer een voorpand. Ik verliet uiteindelijk de piste van de knoopsgaten en maakte een alternatief met een elastiek.

IMG_3694

De Candy Dress van La Maison Victor maakte ik vorige zomer ook al een paar keer, maar deze keer ging ik voor een volledig propere, afgewerkte versie. Ik zoomde dus onderaan en bovenaan aan de halslijn om en dubbelde de mouwtjes, zoals Oon dat mooi voordoet.

IMG_3708

IMG_3705

IMG_3696

Toen Janne het jurkje paste, viel de halslijn veel te breed. Ik maakte dus nog een plooitje in het voorpand en werkte af met een zelfgemaakt knoopje.

IMG_3702

IMG_3704

Het stofje komt van bij Stoffen Pauli. Bij een uitstapje in Leuven passeerden we toevallig deze gezellige stoffenwinkel. Buitenstappen zonder stof was geen optie 😉

IMG_3692

IMG_3695

Patroon: Candy Dress van La Maison Victor
Stof: Stoffen Pauli, Leuven

2 reacties op ‘Knoopsgaten… Haters gonna hate

  1. Ik vind elastiek zelfs nog toffer dan het voorziene lintje! Je kan ook altijd nestelogen inkloppen, dat ziet er bovendien professioneler uit dan knoopsgaten en is echt niet moeilijk. En Pauli, ja, wat ben ik blij dat ik daar vrijwel naast woon! Altijd de perfecte stof en goed advies erbij.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s